12 Nisan 2011 Salı

Rakı Sofrası Pasta

     

Rakı Sofrası Pasta
Zeynep Hanım'ın erkek arkadaşı Emrah Bey'e sürpriz hazırlatmış olduğu Rakı Sofrası Pasta. İçi bol çikolata, muz ve mat fıstık dolgulu. Doğum gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz.Sevgilerimizle.

Kanguru Pasta



Kanguru Pasta
Hasene Hanım'ın hem kendi doğum günü hem de oğlu Deniz'in doğum günü için bizden yapmamızı istediği Kanguru Konseptli Pasta. Doğum gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sevgilerimizle.

Kuzu Temalı Bir Yaş Pasta, Kuzu Cupcake ve Resim baskılı Kurabiyeler

 
                                    
     
                                
Kuzu Temalı Bir Yaş Pasta
Esra Hanım'ın kızı Ebru Hanım'ın yiğeni minik Ece için yaptırmış oldukları Kuzu Temalı Bir Yaş Pastası. İçi bol muzlu krema, bol muz parçacıkları ve mat fıstık dolgulu. İyiki doğdun Ececim. Sana başarı, mutluluk, sağlık ve sevgi dolu bir yaşam diliyoruz. Kuzu Pastanın cupcakeleri ve Ece'nin resim baskılı kurabiyelerini de görebilirsiniz. Sevgilerimizle.

BİR YAŞ PASTA (KIZ ÇOCUĞU)

 
 
 Yael Hanım'ın Kızı Ela için özel yaptırmış olduğu Bir Yaş Pastası. Yael Hanım diğer çocukları Eyal ve Tanel'i de unutmayıp, hepsini bir konseptte topladı. Kendisini bu güzel ve hassas düşüncesinden dolayı tebrik ediyoruz. Minik Ela'nın da doğum gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Hayatın güzel ailenle birlikte başarı, sağlık ve mutluluk dolu olsun Elacım. Sevgilerimizle.


Kokoş Rapunzel Pasta

 
Kokoş Rapunzel Pasta
Pelin Hanım'ın arkadaşları Aysel Hanım için yaptırmış oldukları pasta. İçi bol çikolata ve mat fıstık dolgulu. Doğum gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sevgilerimizle.

7 Nisan 2011 Perşembe

10.Yıl Etkinleri Pastası


Yael Hanım'ın Eşi için 10.Yıl Etkinleri Şerefine yaptırmış olduğu kutlama pastası.

Smack Down Pasta


Smack Down Pasta
Sevinç Hanım'ın oğlu Ataberk için özel yaptırmış olduğu Smack Down (Amerikan Dövüşü) Pasta. Ataberkcim doğumgününü tüm kalbimizle kutluyoruz. Yeni yaşının sana büyük başarılar ve mutluluklar getirmesi dileğiyle. Sevgilerimizle.

Louis Vuitton Çanta Pasta


Louis Vuitton Çanta Pasta
Sevinç Hanm'ın arkadaşı kızı Nihal için bizden louis vuitton çanta pasta istedi. İçi bol framboaz çikolatalı krema ve bol framboaz tanecikleri dolgulu. Doğumgününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sevgilerimizle.

Nikon Pasta


Nikon Pasta
Ebru Hanım yani gelinimiz ve kızı Naz yani yiğenim :) Emre Bey yani kardeşim :) için özel tam Emre'ye göre bir pasta yaptırdılar. Nikon Pasta. İyiki doğdun kardeşim, iyiki varsın. Seni seviyoruz. Sevgilerimizle.

Resim Baskılı Pasta

    

Edanaz Hanım'ın dayısı Muammer Bey için özel hazırlatmış olduğu resim baskılı butik pasta. Resmin konseptine göre pastamızı tamamlamaya çalıştık. Doğumgününüz kutlu olsun Muammer Bey. Ailenizle beraber yeni yaşınızda tüm güzelliklerin sizleri de bulması dileğiyle. Sevgilerimizle.

Dünya Pastası


 

Oya Hanım'ın arkadaşları Neşe ve Gülseren Hanım için özel hazırlatmış olduğu içi bol çilekli krema, bol çilek ve bol minik beyaz çikolata kaplı gofret dolgulu. Arkadaşları için vermiş olduğu " yeni yaşınızda dünyalar sizin olsun" mesajını elimizden geldiğince pastaya uyarladık. Nice mutlu yaşlara diliyoruz sizler için. Doğum gününüz kutlu olsun. Sevgilerimizle.

Bateri Pasta

 
  
Bateri Pasta
Merve Hanım'ın arkadaşı için özel yaptırmış olduğu Bateri doğum günü pastası. İçi istekleri üzerine bol çikolata ve mat fıstık dolgulu. Doğum gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Nice mutlu senelere. Sevgilerimizle.

Rengarenk Hediye Paketi Pasta

 
Rengarenk Hediye Paketi Pasta
Ömür Hanım ve Özgül Hanım'ın aileleri için bizden istemiş oldukları rengarenk pasta :) İçi istekleri doğrultusunda bol çikolata ve mat fıstık dolgulu. Afiyet olsun. Sevgilerimizle.

Kısaca Yaratıcılarımızdan Bahsedelim

EVREN BAYIR :



1 Ocak 1973 İstanbul doğumlu. Evli, bir çocuk annesi. İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunu. Özel bir kuruluşta çalışmakta ve yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. En büyük hobileri arasında yakın çevresine yapmaktan vazgeçemediği, çok sevdiği o güzel pasta ve kurabiyeleri.





EBRU ERDOĞAN :



18 Şubat 1974 Samsun doğumlu. Bekar. Özel Ata Koleji Mezunu. Özel bir dernekte gönüllü olarak dernek sekreterliği yapmakta. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. En büyük hobisi mutfak, kendisi için zamanın durduğu tek yer. Çevresine değişik tatlar sunmayı çok seven ve bu yüzden etrafındakilerin kilo alma kaygısı ile serzenişte bulunmaları ama yinede vazgeçemedikleri değişik tatların yaratıcısı. Çocukluğundan bu yana, içinde büyüttüğü çizim yeteneğini dışa vuramamasının üzüntüsünü hep yaşamıştır. Hani derler ya düşünce gücünün kuvvetiyle insanın yapamayacağı bir şey yoktur. İşte bu yaşam da bunun en büyük kanıtlarından biri. Sonunda bu yeteneğini dışa vurabileceği iki en büyük (çizim yeteneği ve mutfağı) hobisini birleştirdi. Ve çizimlerini gerçekleştirebildiği kişilere özel tasarımlı pastaları ortaya çıktı. Aynı zamanda diyabetli olduğu için tadamadığı tadların yaratıcısı.



Evren Bayır ve Ebru Erdoğan’ın yolları Özel Ata Koleji’nde kesişti. Ortaokul, lise ve sonrası toplam 26 yıllık değerli bir dostluk. Uzun yıllardır paylaştıkları bu dostluklarını ve sevgilerini şimdi renkli tatlar aracılığıyla sizlerlerle paylaşmak üzere adım atmışlardır.Hayatınız bizim dostluğumuzda olduğu gibi hep sevgi dolu hep renkli olsun.Biz keyifle yapıyoruz ve sizinde keyifle yemenizi istiyoruz. !!!!!!



Sevgiyle kalın,



Evren Bayır



Ebru Erdoğan